La Liga: rutinos brazil védőt igazolt az Atlético Madrid! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid együttese hivatalos oldalán bejelentette egy új középhátvéd, Gabriel Paulista leigazolását.

(Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images)

Az átigazolási időszak véghajrájában még a védelmén erősített az Atlético Madrid csapata. A “Matracosok” ugyanis bejelentették, hogy Gabriel Paulista náluk folytatja a pályafutását. A transzfer létrejötte előtt nem sokkal Gabriel korábbi csapata, a Valencia is kiadott egy hivatalos közleményt, melyből kiderült, hogy a “Denevérek” közös megegyezéssel szerződést bontottak a középhátvéddel. A 33 éves játékos így ingyen került az Atléticohoz, ahol az idény végéig szóló szerződést írt alá. Diego Simeone nagy hasznát veheti a rutinos hátvédnek, aki korábban két és fél évig az Arsenal játékosa volt, majd az ezt követő hat és fél szezonban a Valenciát erősítette.

Gabriel Paulista a Valencia színeiben minden sorozatot figyelembe véve 220 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólig és 5 gólpasszig jutott. Új csapatánál a 4-es számú mezt fogja viselni.

fociclub

A La Liga: rutinos brazil védőt igazolt az Atlético Madrid! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.