Újabb egy évig marad a DVSC alapembere – HIVATALOS

A Debreceni VSC tájékoztatást adott a csapat rutinos játékosának további jövőjéről…

 

A Debreceni VSC hivatalos oldalán jelentette be, hogy az idény végén automatikusan további egy évvel meghosszabbodik Ferenczi János szerződése a klubnál.

A 33 esztendős balhátvéd 2011-en mindössze 20 évesen került a Loki felnőtt csapatához és azóta stabil tagja a DVSC-nek. Ferenczi az elmúlt bő egy évtizede alatt már több mint 200 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, és a klub szereplési örökranglistájának kilencedik helyén áll.

Óriási megtiszteltetés, hogy továbbra is számít rám a klub, és pozitívan állt a hosszabbításhoz. Ennyi év után is szeretném tovább segíteni a csapatot, és remélem, a többiekkel együtt örömteli pillanatokat tudunk szerezni a szurkolóknak. Bízom abban, hogy ezzel a klubhűséggel példát tudok mutatni a fiatalabb játékosok számára is. Köszönöm a legnagyobb szurkolóim, a családom támogatását!” – nyilatkozta a dvsc.hu-nak a kétszeres válogatott játékos.

Ferenczi az aktuális bajnoki idényben 26 mérkőzésen hét gólpasszt adott a nemzetközi kupaindulásért harcoló hajdúságiak színeiben.

fociclub

A Újabb egy évig marad a DVSC alapembere – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.