Valami gond lehet Szoboszlaival

„Megsérült, ki tud róla valamit?” „Mi történt Dommal?” „Remélhetőleg nem egy újabb sérülés!” „Ó, ne, ez aggasztó, mi a fene történt?” „Biztos csak egy influenza…”

A aggodalmaskodtak a szurkolók kommentekben Anfield Talk X-oldalának bejelentése alatt,

miszerint a magyar válogatott csapatkapitánya – egyelőre rejtélyes okokból – nem játszik a harmadik helyen álló Arsenal otthonában,

az Emirates Stadionban.

A Liverpool FC hivatalos oldala még nem közölte az összeállítást, mindenesetre hitelesnek számító angol források ugyancsak megerősítették a hírt. Ismert: Dominik a Newcastle United elleni bajnokin sérült meg combján, és emiatt kihagyta a Liverpool számos mérkőzését: a Norwich City elleni kupameccsen már több mint félórát játszott (és gólpasszt adott), majd a Chelsea elleni múlt heti bajnokin (4-1) tért vissza a kezdőcsapatba, ráadásul karrierje első fejesgóljával tett még emlékezetesebbé ezt a meccset.

Jürgen Klopp igen tartalékos csapatot tud kiküldeni a pályára az Arsenal ellen, hiszen Mohamed Szalah az Afrikai Nemzetek Kupáján sérült meg, Wataru Endo az Ázsia Kupán szerepel, a Chelsea ellen eredményes és két gólpasszt adó ifjú tehetség, Conor Bradley családi gyász (az édesapja hunyt el) ellen hiányzik, míg Ben Doak, Joel Matip, Stefan Bajcetic és Kosztasz Cimikasz már hetek óta a maródiak listáján szerepel.

Szoboszlai miatt természetesen szurkolunk azért, hogy a Liverpool tartalékosan is folytassa a menetelését,

másrészt bízunk abban, hogy Szobo valóban csak rövid időre dőlt ki újra…

A hitelesnek mondható Pool-barátok Facebook-csoportja az alábbiakat közölte:

„Az a hír nem igaz, hogy Dominik lebetegedett. Megsérült. Nem tudni, mennyire súlyos. Korábban combhajlító-sérülése volt, szóval lehet kombinálni, de majd Klopp elmondja mit tud. Reméljük, mihamarabb újra játszhat! Mindenesetre ma nagyon nehéz lesz pótolni”

Írta a Magyar Hírlap