Visszahívja a kölcsönből brazil középpályását a Chelsea – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea csapata úgy döntött, hogy visszahívja a kölcsönből a Nottingham Forestnél játszó játékosát, Andrey Santost.

(Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint Chelsea januárban visszahívja Andrey Santost a Nottingham Forestből, ahol eredetileg a szezon végéig kölcsönben kellett volna játszania. A londoniak aktiváltak egy záradékot, amellyel idő előtt véget vethetnek Santos kölcsönszerződésének.

A Strasbourg, amely ugyanannak a csoportnak a tulajdonában van, mint a Chelsea, jelenleg is érdeklődik Santos iránt, de a Premier League-klubnak a jelenlegi hét nemzetközi kölcsönszerződésének egyikét meg kellene szüntetnie ahhoz, hogy a 19 éves játékost külföldre küldhesse.

A Forest hivatalosan nem kapott értesítést a Chelsea-től a visszahívási szándékról, de tisztában vannak azzal, hogy a lehetőségei korlátozottak.

Santos eddig mindössze egyszer lépett pályára csereként a Premier League-ben a Forest színeiben, valamint 90 percet játszott a Burnley elleni Ligakupa második körös mérkőzésén augusztus 29-én. Steve Cooper, a Forest vezetőedzője már tárgyalt a Chelsea-vel Santos játékidejéről, és jelezte, hogy hisz abban, hogy a brazil több játéklehetőséget kap a szezon során. Santos azonban gyakran teljesen kimaradt a Forest meccsnapi összeállításaiból, és a középpályás november 5. óta nem szerepelt a kispadon. A szerződésében egy olyan záradék is szerepel, hogy pénzbeli büntetést is kiróhatnak a Forestre, ha nem játszatják eleget a játékost.

Santos januárban a brazil Vasco de Gama csapatától szerződött a Chelsea-hez 18 millió font körüli összegért, ahová márciusban visszaküldték kölcsönbe. Amennyiben a 19 éves játékos januárban visszatér a Chelsea első csapatába, a hatodik középpályás lesz Mauricio Pochettino csapatában Moises Caicedo, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Lesley Ugochukwu és Romeo Lavia mellett.

fociclub

A Visszahívja a kölcsönből brazil középpályását a Chelsea – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.