Világjátékok 2022 – Jakabossal, Verrasztóval és Senánszkyval készülnek a magyar élet- és vízimentők​​​​​​​

Dobogóesélyes élet- és vízimentők készülnek a Világjátékokra! A magyar csapatot ebben a sportágban Jakabos Zsuzsanna, Senánszky Petra, Verrasztó Evelin, Gyurinovics Fanni, Ugrai Panna, Balog Gábor, Takács Krisztián, Gyárfás Bence, Szabó Györgyei Szebasztian, és Giczi Mátyás alkotja.

Dr. Grundtner Marcell edzőként kíséri el a csapatot. Ő egyébként Balog Gábor trénere, tanít a Testnevelési Egyetemen és többek között a 2017-es FINA Vizes Világbajnokság operatív igazgatójaként is dolgozott.

„A pandémia még mindig érezteti a hatását, hiszen többek között a Világjátékok mezőnye sem úgy állt össze, mint békeidőben.” – mondja a szakember, aki kiemelte, a magyar versenyzőknek élet, és vízimentésben esélyük van arra, hogy felálljanak a dobogóra Birminghamben.

Ha a csapatot nézzük kiderül, hogy sokoldalú élsportolók alkotják. Az úszó Jakabos Zsuzsannát és Verrasztó Evelint különösebben nem kell bemutatni a hazai sportrajongóknak, de ott van Senánszky Petra is, aki uszonyosúszásban is indul az Egyesült Államokban.

A Világjátékokon 11 sportágban 57 magyar versenyzőért szoríthatunk július 7. és 17. között.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .