Világjátékok 2022 – Molnár József saját készítésű íjakkal utazik Birminghambe!

Molnár József szoros és kiegyensúlyozott versenyre számít Birminghamben. A magyar íjász a csupaszíj (barebow) kategóriában indul a Világjátékokon.

A 3D-kategóriában világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó íjász a Világjátékok Magyar Sajtócsapatának elmondta, jelenleg Körmenden készül, többször Ausztriában is edz. „A lényeg, hogy a Világjátékokra a lehető legjobb formába kerüljek. Még lesz három hazai verseny, ezek mind-mind a felkészülést szolgálják” – mondta Molnár József, aki saját íjakkal veszi fel a versenyt a világ legjobbjai ellen a Világjátékokon.

A magyar klasszis íjkészítő, így nem csoda, hogy a saját alkotásában bízik. „Az egyik íjat, amelyiket elviszek Birminghambe, azt öt éve készítettem, a másikat pár hónapja” – tette hozzá Molnár József.

A Világjátékok Magyar Csapatot 11 sportágban 57 versenyző alkotja. A négy évente megrendezendő seregszemle július 7. kezdődik és 17-éig tart az egyesült államokbeli Birminghamben.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .