A Liverpoolnál biztosak abban, hogy Szalah a következő szezonban is a csapat tagja marad – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint, az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool támadója bízik benne, hogy támadójuk, Mohmed Szalah a következő szezonban is a csapat játékosa marad.

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Liverpool teljes mértékben arra számít, hogy támadójuk, Mohamed Szalah a következő szezonban is a keretük tagja lesz. A 31 éves játékos szerződésének utolsó 12 hónapjához közeledik, és felerősödtek a spekulációk arról, hogy távozik. Szalah azonban nem adta jelét annak, hogy távozni szeretne, ami egybecseng a Liverpool vágyával, és így várhatóan marad az Anfielden.

Az egyiptomi válogatottat továbbra is kapcsolatba hozzák egy szaúdi átigazolással, miután az Al-Ittihad tavaly nyáron megpróbálkozott vele, de a szaúdi profi liga (SPL) vezetőségében úgy gondolják, hogy Szalah még egy idényt szeretne a Liverpoolnál tölteni. Bár az érdeklődésük nem szűnt meg, már kevésbé agresszív, mint akkor, amikor az SPL tavaly nyáron nagy összegeket fektetett be az új igazolásokba. Ha a csatár nem hosszabbítja meg a liverpooli szerződését, vagy nem kötelezi el magát máshová, a szaúdiak talán inkább 2025-ben összpontosíthatnak újra Szalah-ra, amikor az egyiptomi 33 éves lesz, és nem kellene érte átigazolási díjat fizetni.

Szalah helyzetével az új sportigazgató, Richard Hughes fog majd foglalkozni, ahogy a csapatkapitány Virgil van Dijk és helyettese, Trent Alexander-Arnold jövőjével is, akiknek szerződése Szalah-éval egy időben jár le. Többek között ezekkel a kérdésekkel is foglalkozni kell, amint véglegesítik Arne Slot kinevezését Jürgen Klopp utódjává.

Klopp úgy tűnt, hogy heves szóváltásba keveredett Szalah-val, amikor a szombati, West Ham United elleni döntetlen alkalmával a második félidőben arra várt, hogy csereként beálljon. Azonban sem a klub, sem pedig a felek nem sugallták azt, hogy az incidens belső problémákra utalna, és még ha volt is némi összetűzés közöttük, az meglehetősen lényegtelen, tekintettel Klopp közelgő távozására.

Szalah a 2023/24-es szezonban ismét remekül teljesített, 49 fellépésen 29 gólt gyűjtve a klub és válogatottja számára minden sorozatot figyelembe véve.

fociclub

A A Liverpoolnál biztosak abban, hogy Szalah a következő szezonban is a csapat tagja marad – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.