AS Roma: Tammy Abrahamot a Premier League-ből csábítják! – sajtóhír

A Football Insider értesülései alapján az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma kötelékébe tartozó Tammy Abrahamot az Aston Villa szeretné szerződtetni…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A Football Insider információi szerint Unai Emery szeretné januártól az Aston Villa soraiban látni Tammy Abrahamot. Az angol csatár jelenleg sérüléssel bajlódik, aki éppen januártól lesz újra bevethető állapotban. Abraham egyébként már megjárta a birminghami együttest, igaz az angol másodosztályban. Szerződése 2026 nyaráig köti az AS Roma csapatához, a transfermarkt pedig 35 millió euróra becsüli a piaci értékét.

Tammy Abrahamot 2021 nyarán a Chelsea-től igazolta le az AS Roma 41 millió euró ellenében. Első évében remek teljesítményt nyújtott az angol támadó, a bajnokságban illetve a Konferencialigában is rengeteg gólt szerzett, utóbbi sorozatot ráadásul meg is nyerte a fővárosi gárda. A második évében már jóval kevesebb találatig jutott, az aktuális idényben pedig sérülés miatt még pályára sem lépett. Abraham minden sorozatot egybe nézve 107 tétmérkőzésen jutott lehetőséghez az AS Romában, ezeken 36 gólt szerzett. 

fociclub

A AS Roma: Tammy Abrahamot a Premier League-ből csábítják! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.