Az NB I-ben válthat csapatot a magyar válogatott játékos – sajtóhír

Hazai sajtóinformációk szerint rövidesen klubot válthat az előző szezonban az ezüstérmes Kecskemét meghatározó játékosa…

A Nemzeti Sport beszámolói szerint a Kecskemét középpályása, Szuhodovszki Soma a januári átigazolási időszakban a Debrecenhez fog szerződni, miután már a szükséges orvosi vizsgálatokon is átesett a Lokinál.

A 23 éves középpályás az MTK-ban nevelkedett, tagja volt a 2017-2018-as szezonban a másodosztályból bajnokként feljutó együttesnek. Ezt követően kölcsönben megfordult a Monor, a Tiszakécske és az ETO FC Győr alkalmazásában, majd 2011 nyarán kötött ki Kecskeméten. Szuhodovszki az akkor NB II-es csapatban meghatározó szereplő volt, éppúgy, mint a csapat feljutását követően az előző, élvonalbeli idényben, melyet a KTE újonc létére az előkelő második helyen zárt az NB I-ben.

Szuhodovszki az NB I-ben 46 mérkőzésen öt gólt 11 gólpasszt jegyzett mostanáig a KTE színeiben. A hazai bajnokság aktuálisan zajló kiírásában 14 találkozón jutott szóhoz, melyek alatt két-két találat és előkészítés fűződött a nevéhez.

Közelmúltbeli megbízható teljesítménye után a magyar válogatottban is meghívót kapott, a Montenegró elleni Eb-selejtezőn csereként egy percet játszhatott, így már egyszeres válogatottnak mondhatja magát.

fociclub

A Az NB I-ben válthat csapatot a magyar válogatott játékos – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.