Cesc Fábregas vezetőedzőnek állt – HIVATALOS

Az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő Como a csapat viszonylagos jó szereplése ellenére menesztette a vezetőedzőjét…

(Photo by Francesco Scaccianoce/Getty Images)

Az olasz másodosztályú Como csapata a hétfői napon bejelentette, hogy menesztette Moreno Longo vezetőedzőt és teljes stábját, az első csapat élére pedig ideiglenesen az eddig az U19-es csapatot irányító Cesc Fábregast nevezték ki.

A spanyol válogatottal világ- és kétszeres Európa-bajnok egykori középpályás pályafutása utolsó aktív idényét a lombardiai csapatnál töltötte, melynek részvényese lett, az új szezontól pedig a tartalékcsapatot vette át.

“Köszönjük Moreno Longónak a kemény munkáját és odaadását, különösen azért, hogy irányította a csapatot az előző szezon nehéz időszaka után. Szeretnénk egy új útra lépni, amely reményeink szerint több sikert és szórakozást garantál a szurkolóinnak. Reméljük, hogy a közeljövőben új kinevezést tudunk kötni az edzői posztra. Köszönjük a szurkolók megértését, megingathatatlan hűségét és támogatását” – mondta a Como tulajdonoscsoportjának képviselője, Mirwan Suwarso.

A csapat egyáltalán nem muzsikált rosszul az aktuális idényben, hiszen 6-3-3-as mérleggel a bajnokság hatodik helyét foglalta el, és az utolsó három meccsén hét pontot gyűjtött.

fociclub

A Cesc Fábregas vezetőedzőnek állt – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.