Egykori válogatott támadóval erősített a Honvéd – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a másodosztályban sínylődő Budapest Honvéd szerződtette a szebb napokat is látott magyar csatárt…

 

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a szezon hátralévő részére szabadon igazolhatóként szerződtette Futács Márkót.

A 34 éves támadó pályafutása nagy részét légiósként töltötte. Futács megfordult Franciaországban, Németországban, Angliában, Horvátországban, Törökországban és Szlovéniában, a horvát bajnokságban gólkirály is volt.

“Futács Márkó már nyáron is célkeresztben volt nálunk, akkor még másként alakultak a dolgok, most azonban adódott egy lehetőség, így kimagasló tudású játékost hozhattunk Kispestre. Reményeink szerint a Honvéd egészségügyi stábjának segítségével hamarosan formába lendül és fokozatosan egyre többet játszhat. Hiszünk benne, hogy Futács Márkó hosszú távon is a klub segítségére lesz, első körben nyárig, aztán a szezon végeztével közösen döntünk a folytatásról” – mondta Kun Gergely, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

A 2022-2023-as NB II-es idényben 16 mérkőzésen kilenc gólt szerzett a második helyen feljutó MTK színeiben, azonban csapata feljutását követően az élvonalban kevesebb lehetőséget kapott, így a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak egymással.

Nagyon boldog vagyok és hálás a Honvédnak, hogy megkaptam a lehetőséget. Rendkívül motiváltnak érzem magam, szeretnék minél hamarabb játszani, a pályán és a pályán kívül is segíteni a csapatnak. A legfontosabb, hogy minél hamarabb pályára lépjek és minél többet játsszak a szezon végéig, hozzájárulva ahhoz, hogy pozitívan zárjuk a bajnokságot” – tette hozzá az új szerzemény.

A piros-feketék nyolc fordulóval az NB II vége előtt 33 ponttal a 12. helyet foglalja el a 18 csapatos mezőnyben, és mindössze öt ponttal előzi meg a legjobb kiesőt.

fociclub

A Egykori válogatott támadóval erősített a Honvéd – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.