Kiszemelte új edzőjét a Napoli – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli csapata újabb edzőt szemelt ki a csapata élére, akivel nekivágnának az új szezonnak.

(Photo by Mario Cartelli/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Az olasz Football Italia információi szerint a Napoli azon dolgozik, hogy meggyőzze Antonio Contét, hogy legyen az új vezetőedzője.

A nápolyiak elnöke, Aurelio De Laurentiis tudja, hogy fontos lesz megerősíteni a csapatot a nyáron a hihetetlenül kaotikus, olasz bajnoki cím utáni szezonját követően, amelyben már három különböző edző – Rudi Garcia, Walter Mazzarri és Francesco Calzona – is ült a kispadon. Az új szezont azonban már mindenképpen új edzővel szeretnék megkezdeni.

De Laurentiis régóta Contét tartja a legjobb opciónak a Napoli számára, és továbbra is azon dolgozik, hogy meggyőzze az olasz szakembert, hogy vállalja el a munkát a szezon végén. A páros szoros kapcsolatot ápol egymással, és kisebb tárgyalások már október óta folytatnak.

Az elnök az átigazolási piacot szeretné felhasználni arra, hogy meggyőzze Contét, ehhez pedig a hírek szerint szeretné megszerezni a Tottenham Hotspur középpályását, Dejan Kulusevskit, mivel De Laurentiis tudja, hogy az edző nagyra tartja a svéd játékost.

fociclub

A Kiszemelte új edzőjét a Napoli – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.