Eldőlt a Napoli csillagának jövője – HIVATALOS

Az olasz bajnoki címvédő Napoli együttese a szombati napon fontos bejelentést tett meghatározó játékosa jövőjével kapcsolatban…

(Photo by Matteo Ciambelli / DeFodi Images via Getty Images)

A Napoli hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy 2026-ig megújította gólerős nigériai támadója, Victor Osimhen szerződését.

A kiszivárgott híresztelések szerint a megállapodás 120-130 millió euró körüli kivásárlási árat tartalmaz, amely kifizetésével akár már januárban megvásárolhatják a klubtól a játékjogát.

A 24 éves nigériai támadó az elmúlt három idény alatt 101 mérkőzésen 59 gólt szerzett a Napoli színeiben, az elmúlt kiírásban 32 pályára lépés alatt 26 találattal lett a bajnokság legeredményesebb játékosa. Noha csapata nem kezdte kirobbanó formában, Osimhen alapvetően jól kezdte a szezont, de az ősszel sérülések miatt hiányzott. Az aktuálisan futó idényben 12 bajnokin hét gólt szerzett, egy alkalommal pedig a Bajnokok Ligája csoportkörében is eredményes volt. A múlt hétvégén a Cagliari 2-1-es legyőzése alkalmával gólt és gólpasszt egyaránt jegyzett.

Osimhen megszerzése iránt leginkább a Chelsea érdeklődik, amely könnyen lehet, hogy a mostani hosszabbítás ellenére akár már a januári átigazolási időszakban akcióba fog lépni a megszerzése érdekében.

fociclub

A Eldőlt a Napoli csillagának jövője – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.