Galatasaray: brazil csatár érkezik az angol élvonalból! – képpel

Úgy tűnik, a Galatasaray együttese igyekszik maximálisan kihasználni, hogy Törökországban egy hét múlva zárul átigazolási piac. A török sztárcsapat ugyanis közel áll Serge Aurier után a szintén az angol Premier League-ben futballozó Carlos Vinícius szerződtetéséhez (…)

(…) Fabrizio Romano szerint a Fulham 28 esztendős játékos szóban már egyességet kötött a Galatával, amely gőzerővel egyeztet az angol csapattal.

Amennyiben egymás tenyerébe csapnak a felek, akkor Carlos Vinícius a szezon végéig kölcsönbe kerül Törökországba.

A hazájában, a Palmeiras és a Santos csapatainál nevelkedő, Európába a szintén brazil Anápolis együttesétől kerülő, az ‘öreg kontinensen’ a portugál Real SC, Rio Ave és Benfica; az olasz Napoli; a francia AS Monaco; az angol Tottenham valamint a holland PSV Eindhoven együtteseiben korábban megforduló csatár 2022 nyarának legvégén került a Fulhamhez, ahol 48 meccsen szerzett 8 gólja illetve 3 gólpassza is jelzi, hogy nem feltétlenül nevezhető sikeresnek londoni időszaka.

További hír még a Galatasaray háza tájáról, hogy a klubnak sikerült egyességre jutni a Nottingham Forest együttesével Serge Aurier klubváltásáról.

fociclub

A Galatasaray: brazil csatár érkezik az angol élvonalból! – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.