Harcsa-Cservenka visszavágó?

A december 3-án kezdődő Papp László Női és Férfi Országos Bajnokságon létrejöhet az újabb Harcsa-Cservenka meccs.

A februári Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen a 75 kg-os súlycsoport döntőjében Harcsa Zoltán és Cservenka Róbert csapott össze. Nagy meglepetésre Cservenka Róbert nyerte a mérkőzést. Azóta a ringben nem találkozott egymással a két sportoló. Az országos bajnokságon azonban mind a ketten ott lesznek. Cservenka Róbert egy műtét miatt hagyott ki több, mint fél évet.

“Hála Istennek a térdem már egyáltalán nem befolyásolja a teljesítményem.  Sajnos eléggé nagy kihagyás után fogok ringbe lépni a magyar bajnokságon, de úgy érzem megtettünk mindent a siker érdekében. Igazából jó állapotban érzem magam. A sérülésem után is, amikor még járni sem bírtam, akkor is ez a verseny járt a fejemben, mert úgy érzem ez nagyon sokat fog számítani a jövő évet nézve.”-összegezte Cservenka Róbert az elmúlt fél évét.

 

Természetesen az országos bajnoksággal kapcsolatban Harcsa Zoltán is szóba került.

 

“Természetesen a célom az első hely, hogy megnyerjem az ob-t. Vannak ügyes srácok a súlyomban. Nem kifejezetten Harcsa Zolira készülünk, hanem a Magyar bajnokságra. A legjobb formám szeretném megmutatni, a többi az jön magától.”- folytatta az esélylatolgatást a pécsi ökölvívó.

Harcsa Zoltán az országos bajnoksággal kapcsolatban csak annyit nyilatkozott:

“Én győzni megyek.”

The post Harcsa-Cservenka visszavágó? appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .