Inter Miami: “Csak élvezni szeretnénk az utolsó fejezetet!”

A lassan a világ körüli felkészülési turnéjának vége felé tartó (a hétvégén Hong Kongban lépett, szerdán pedig már Japánban lép pályára a csapat – a szerk.) Inter Miami sztárja, Luis Suárez, miután csapata vasárnapi, a hongkongi ‘All Stars’ elleni találkozóját kihagyta, bőven volt ideje válaszolnia az újságírók kérdéseire (…)

(Photo by Marcos Brindicci/Getty Images)

(…) Az uruguayi klasszis kapcsán természetesen még mindig sokakat érdekelt, hogy miért is választotta az Inter Miami együttesét új klubjaként… Suárez amennyire őszinte, olyannyira nem meglepő választ adott a kérdésre.

“Nem kérdés, hogy a karrierem vége felé járok, így szeretném kiélvezni az előttem álló időszak minden egyespercét!” – kezdte a január utolsó napjaiban már 37. születésnapját ünneplő klasszis.

“Leo-val (Messivel) nagyon jó barátok vagyunk, és mindig is mondtuk, hogy örökké emlékezni fogunk a közös múltunkra. Most viszont, hogy adódott a lehetőség, hogy újra együtt futballozzunk, újra együtt osztozhatunk mindenben a pályán belül és kívül egyaránt. Egyszerűen csak élvezni szeretnénk az utolsó fejezetet!” – fogalmazott Suárez.

Az Inter Miami egyébként legnagyobb sztárjai nélkül nyert 4:1-re az ominózus találkozón, megszerezve első győzelmét a felkészülés során.

fociclub

A Inter Miami: “Csak élvezni szeretnénk az utolsó fejezetet!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.