Itthon: Repjegyeket és szállásdíjakat is kifizetett a bolgár-magyar meccsre készülő, pórul járt fociszurkolóknak az MLSZ

Hosszú huzavona után dőlt el, hogy Szófiában, zárt kapuk mögött rendezik meg a csütrtöki Bulgária-Magyarország Eb-selejtező mérkőzést.

nem az MLSZ hibája, hogy nem lehetnek ott szurkolók a találkozón.
Az MLSZ szerint „példátlan, komolytalan és sportszerűtlen a bolgár szövetség viselkedése”, és Szijjártó Péter külügyminiszter is „szánalmas bohózatnak” nevezte a meccs körül történteket. Arról, hogy miért van ekkora botrány a bolgár-magyar meccs előtt, itt olvashatnak:

Nem csak arról van szó, hogy a Bulgária-Magyarország Eb-selejtezőmérkőzésre szóló belépőjegyek árát fizették vissza a szövetség jegyértékesítési rendszerén keresztül. A szurkolóknak, akik légitársaságuktól, szállodájuktól nem kapták vissza a foglalásuk díját, az MLSZ maga fizetett kártalanítást, annak ellenére, hogy a szövetség megismételte,

Az MLSZ csak a károkat igazoló dokumentummok bemutatása után fizetett, azt írják, hogy 16 főtől még további papírokat, számlákat várnak a folyamat befejezéséhez.
Ahogyan korábban beszámoltunk róla, hosszú huzavona után végül Szófiában rendezik meg a Bulgária-Magyarország Eb-selejtezőt, zárt kapuk mögött. Bár nézők nem lehetnek jelen a meccsen, a Külgazdasági és Külügyminisztérium információi szerint mintegy 300 magyar szurkoló döntött úgy, hogy mégis a helyszínre utazik, bolgár szurkolók pedig tüntetést szerveznek a Levszki stadion elé.
Hosszas huzavona után este Szófiában rendezik meg a Bulgária-Magyarország Eb-selejtezőt, zárt kapuk mögött. Az MLSZ szerint „példátlan, komolytalan és sportszerűtlen a bolgár szövetség viselkedése”, és Szijjártó Péter külügyminiszter is „szánalmas bohózatnak” nevezte a meccs körül történteket. De hogy jutottunk ide, és hogyan sikerült a tönk szélére taszítani a bolgár labdarúgást? A közlemény ugyanakkor kiemelte, hogy különjáratot indító WizzAir példásan járt el és maga kompenzálta a károsultakat.

Miért van ekkora botrány a bolgár-magyar meccs előtt? Elmagyarázzuk

Minden Bulgáriába jegyet váltott szurkolót kártalanítottak a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki közleménye szerint.

Írta a HVG

A Itthon: Repjegyeket és szállásdíjakat is kifizetett a bolgár-magyar meccsre készülő, pórul járt fociszurkolóknak az MLSZ bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.