Serie A: a Monaco középpályásával erősítene a tél folyamán a Juventus! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni az AS Monaco középpályását, Youssouf Fofanát.

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

A francia és az olasz sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Juventus a téli átigazolási időszakban szeretne erősíteni a középpályáján. A források szerint erre a célra az “Öreg Hölgy” egyik legfőbb kiszemeltje az AS Monacoban futballozó Youssouf Fofana. A Juventus számára azért lenne szükség ezen a poszton az erősítésre, mert Nicolo Fagioli és Paul Pogba is hosszú időre eltiltottá vált, így alaposan lecsökkentek Massimiliano Allegri variációs lehetőségei ezen a poszton. A beszámolók alapján a Juve érdeklődése igen komoly Fofana iránt, emiatt az utóbbi hetekben többször is megfigyelőt küldtek a Monaco meccseire, illetve a francia válogatott soron következő két Eb-selejtezőjén is monitorozni fogják a teljesítményét. A források szerint nem csak a torinói gárda szeretné megszerezni a 24 éves középpályást, ugyanis a Paris Saint-Germain és a Manchester United csapata is élénken érdeklődik iránta.

Youssouf Fofana 2020 januárjában 15 millió euró ellenében került a Monaco együtteséhez a Strasbourgtól. A klub színeiben azóta 152 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 14 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához, piaci értékét pedig 25 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: a Monaco középpályásával erősítene a tél folyamán a Juventus! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.