Klopp: Távozásomból a játékosoknak nem kell plusz motivációt meríteniük

MH/MTI
2024. február 3. szombat. 13:22

„Ha nem jelentettem volna be az idény végi távozásomat, akkor mi lenne más? Az egyetlen apró különbség az, hogy most azt mondják: Jürgennek. Ez az egyetlen dolog” – fogalmazott az 56 éves szakember. „Hogy van-e esélyünk megnyerni a bajnokságot? Úgy tűnik, közel lehetünk hozzá, de annyi meccs van még addig… Nem vagyok álmodozó típus”.

Klopp szerint ha a távozása néhány plusz százalékot generál, az jó, de nem biztos benne, hogy ez szükséges, mert a tanítványai eddig is száz százalékot nyújtottak.

A német tréner, aki korábban az FSV Mainz és a Borussia Dortmund csapatát irányította, 2015-ben lett a Vörösök vezetőedzője, vezetésével pedig a Liverpool megnyerte az angol bajnokságot, az FA Kupát, a Ligakupát, a Szuperkupát, a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot.

A Mersey-parti együttes ebben az idényben még minden sorozatban versenyben van a végső győzelemért, ugyanis vezeti az angol bajnokságot, nyolcaddöntős az FA Kupában és az Európa-ligában, finalista a Ligakupában.

Írta a Magyar Hírlap