MLS: bajnokságon belül vált csapatot a Seattle Sounders uruguayi legendája! – sajtóhír

A The Athletic újságírója, Tom Bogert beszámolója szerint az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságon (MLS) belül vált csapatot a Seattle Sounders legendás uruguayi támadó középpályása, Nicolás Lodeiro… 

(Photo by Bob Drebin/ISI Photos/Getty Images).

Tom Bogert információi alapján Nicolás Lodeiro az Orlando City színeiben folytatja tovább karrierjét. A The Athletic újságírója úgy tudja, a felek már mindenben megegyeztek egymással. A rendkívül tapasztalt uruguayi középpályás ingyen csatlakozik új csapatához, mivel szerződése az év végén lejár a Seattle Sounders együttesével.  

Nicolás Lodeirót 2016 nyarán igazolta le a Seattle Sounders a Boca Juniorstól. A klub tagjaként nyert két MLS-kupát és egy CONCACAF Bajnokok Ligáját. A csapat szerelését mindent egybe véve 231 találkozón húzhatta fel magára, ezeken 58 találatot és 62 gólpasszt jegyzett. Az említett együttesek mellett Lodeiro megjárta odahaza a Nacionalt, majd légiós karrierje során még az Ajaxot, a Botafogót és a Corinthianst is. Az uruguayi válogatottban 2009 és 2019 között 60-szor lépett pályára, 2011-ben Copa Americát nyert, valamint két vb-n is részt vett (2010, 2014). 

fociclub

A MLS: bajnokságon belül vált csapatot a Seattle Sounders uruguayi legendája! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.