NB II: három játékos távozott, az ügyvezető lemondott – HIVATALOS

Az elmúlt hetekben több híresztelés röppent fel a magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Szombathelyi Haladás nehéz anyagi helyzetéről…

 

A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapja számolt be a klub szerdai informális egyeztetéséről, melyen az érintettek a klub pénzügyi helyzetéről tárgyaltak.

A tulajdonosok meghallgatták az ügyvezetők helyzetjelentését és beszámolóját, valamint a Felügyelő Bizottság beszámolóját a lefolytatott adatbekérés eredményéről, és ennek alapján megállapították, hogy a tervezett árbevétel – reklámbevétel – elmaradása és kiesése okozta a pénzügyi helyzet kialakulását. Megállapították, hogy a rendelkezésre álló információk alapján a tervezett bevételek beérkezésével a társaság pénzügyi helyzete belátható időn belül helyreállítható és a további bevételek biztosítják a szezon biztonságos befejezését, valamint a klub következő évi licenckérelmének feltételeit.

Döntés született arról, hogy a kialakult pénzügyi helyzetben a csapat három játékosa, Simut Mario Lucas, Doktorics Áron és Derekas Zoltán szerződést bontott a klubbal és máshol folytatják karrierjüket. Továbbá Séllei Árpád ügyvezető benyújtotta lemondását, melyet hivatalosan legkorábban a januári taggyűlésen fogadhatnak el.

fociclub

A NB II: három játékos távozott, az ügyvezető lemondott – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.