PL: a szezon második felére is kölcsönadta brazil középpályását a Chelsea! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy az idény második felére kölcsönadta középpályását, Andrey Santost.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

A Chelsea gárdája a téli átigazolási időszak utolsó óráiban bejelentette, hogy a szezon második felére kölcsönadta középpályását, Andrey Santost. A brazil futballista egy évvel ezelőtt került a londoni csapathoz, ám a klub színeiben még egyetlen hivatalos mérkőzésen sem léphetett pályára. Ennek legfőbb oka, hogy a csapat rendre kölcsönadta őt. Első alkalommal visszaküldték a nevelőegyesületéhez, a Vasco da Gamához, míg a most futó szezon elő felét a Nottinghamnél töltötte. Noha az eredeti megállapodás szerint Santos a teljes szezont a Forestnél töltötte volna, annyira kevés lehetőséget, összesen 2 meccsen 97 percet kapott Steve Coopertől, hogy a Chelsea inkább télen felbontotta ezt a megállapodást, és új állomáshelyet kerestek a számára. Santos ügye végül a transzferidőszak zárása előtt zárult le, a klub ugyanis ekkor hivatalos oldalán bejelentette, hogy a védekező középpályás a szezon második felét a Strasbourgnál fogja tölteni kölcsönben, vásárlási opció nélkül.

Nem Santos volt az egyetlen Chelsea játékos, aki az utolsó órákban új csapathoz került, hiszen a londoni együttes kölcsönadta Armando Broját is, aki a Fulhamhez került.

fociclub

A PL: a szezon második felére is kölcsönadta brazil középpályását a Chelsea! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.