Lingard a világ másik végén folytathatja pályafutását – sajtóhír

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint eldőlt, hogy hol játszhat legközelebb a szebb napokat is látott angol válogatott játékos…

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

A Sky Sports információi szerint a Nottingham Foresttől való tavalyi távozása óta csapat nélküli Jesse Lingard a dél-koreai FC Szöul csapatához szerződhet. A forrás úgy tudja, a rutinos labdarúgó jövő hétfőn utazik a Távol-Keletre, ahol a bajnokság legjobban kereső játékosa lehet.

A 31 éves támadó középpályás a Manchester Unitedben nevelkedett és egészen 2020-ig a “vörös ördögök” kötelékében állt, noha számtalanszor a csapattól kölcsönben távol szerepelt. Lingard 2021 tavaszán eredményesen teljesített a West Ham United színeiben, hiszen 16 pályára lépés alatt kilenc gólt szerzett, azonban nem került végleg a “kalapácsosokhoz”. Ezt követően utoljára a Nottingham Forest alkalmazásában állt, a 2022-2023-as idényben mindössze két gólra futotta erejéből a Ligakupában.

A tavaly nyár óta klub nélküli Lingard kapcsán a közelmúltban több szigetországi csapat érdeklődéséről lehetett olvasni, azonban senki sem szerződtette. Ő maga néhány hete azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy felajánlotta a szolgálatait a Barcelona számára, azonban a katalánok sem tartották visszautasíthatatlannak ezt az ajánlatot, így Lingard úgy tűnik, hogy jobb híján kénytelen Ázsiába szerződni.

A dél-koreai bajnokság (K-League) 2023-as idényében az FC Szöul csak a 12 csapatos mezőny hetedik helyén végzett, miközben a bajnoki címet az Ádám Martin által erősített Ulszan Hyundai hódította el.

fociclub

A Lingard a világ másik végén folytathatja pályafutását – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.