PSG: “Meglepődnék, ha Mbappé nem hozta volna már meg a döntését!”

Mint arról nemrég mi is beszámoltunk, Franciaországban élénken téma a január elseje óta a klubokkal szabadon tárgyalható Kylian Mbappé jövője. Legújabban a klasszis korábbi klubjának, az AS Monacónak a volt alelnöke, Vadim Vasilyev mondta el véleményét a témában.

 (Photo by Mustafa Yalcin/Anadolu via Getty Images)

Az As Monaco korábbi vezetéséért, és felemelkedéséért 2013 májusa és 2019 februárja között felelős egykori orosz diplomata szerint ugyan még nem egyértelmű a közvélemény számára, de a 25 esztendős klasszis már biztosan tudja, hol futballozik majd 2024 nyarától.

“Meglepődnék, ha Mbappé még nem hozott volna döntést a jövőjét illetően! A közvetlen, szűk környezetével már megbeszélhetett mindent.” – adta meg a választ a Football Club Chanel-nek Vasilyev arra a kérdésre, hogy vajon Mbappé elhagyja-e vagy sem a francia fővárost a nyáron?!

“Meggyőződésem, hogy Mbappé mindig is a Real Madrid játékosa akart lenni. Úgy képzelem el, hogy egy belső hang mindig is mondta neki, hogy “rendben, most még fiatal vagyok, de egy napon a Real Madrid jönni fog értem”… Úgy hiszem, elérkezett ez a pillanat!” – fogalmazott egyértelműen a korábbi monacói klubvezető, aki egyébként arról is ismertté vált, hogy ő készítette elő Mbappé első profi szerződését.

fociclub

A PSG: “Meglepődnék, ha Mbappé nem hozta volna már meg a döntését!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.