Serie A: az AS Roma szeretné kölcsönvenni az RB Leipzig védőjét! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Nicoló Schira értesülései szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma szeretné kölcsönvenni az RB Leipzig spanyol hátvédjét, José Ángel Esmoris Tasendet, ismertebb nevén Angelinot…

Nicoló Schira információi alapján az AS Roma a szezon végéig akarja kölcsönvenni a Leipzig kötelékébe tartozó Angelinót, aki jelenleg a Galatasaraynál futballozik szintén kölcsönben. A spanyol védő csupán egy meccsre van attól, hogy a megállapodás értelmében végleg a török gárda játékosa legyen, ám Angelino az elmúlt mérkőzések során még keretbe sem került. Az AS Roma illetve az RB Leipzig szintén építene a megállapodásba vételi opciót, azonban nem kötelező jelleggel, az olasz klub 5 millió euró ellenében szerezhetné meg végérvényesen Angelino játékjogát. 

Angelinot 2020 januárjában vette kölcsön az RB Leipzig a Manchester Citytől, majd nyáron végleg szerződtette őt a német együttes. Bár évekig a lipcsei klub egyik meghatározó alakja volt, ennek ellenére már a 2022/2023-as idényt is kölcsönben töltötte, méghozzá a Hoffenheimnél. Pályafutása folyamán az említett csapatok mellett megjárta még a Mallorcát, a NAC Bredát és a PSV Eindhovent. A Galatasarayban az aktuális szezonban 19 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 1 találatot és 1 gólpasszt jegyzett. 

fociclub

A Serie A: az AS Roma szeretné kölcsönvenni az RB Leipzig védőjét! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.