Sport: Bundát kiáltott egy osztrák focicsapat a Nyíregyházával vívott edzőmeccse után

[embedded content]

A mérkőzés összefoglalója alább megtekinthető. A felvételből kiderül, a Nyíregyháza tizenegyesét először védte az Altach kapusa, de a játékvezető megismételtette a büntetőt.
Hétfőn délben Törökországban játszott felkészülési mérkőzést egymással az osztrák elsőosztályú SCR Altach és a magyar másodosztályú Nyíregyháza Spartacus.
Roland Kirchler, az SCRA sportigazgatója azt mondta, a Nyíregyháza vezetői is egyetértettek velük abban, hogy voltak furcsa döntések. „Jókat szórakoztunk, mert a játékvezető a második félidőben olyan döntéseket hozott, amelyek számunkra érthetetlenek voltak. Az ellenféllel együtt fontolóra is vettük, hogy elhagyjuk a pályát, de végül az edzők közösen úgy döntöttek, kihasználjuk ezt a kilencven percet a felkészülésre” – fogalmazott.

Az osztrák ORF beszámolója szerint a találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget, és mindkét csapat tizenegyesből szerezte a gólját, méghozzá „furcsa bírói döntések” után.
ℹ Aufgrund der strittigen Schiedsrichter-Entscheidungen im Testspiel gegen den FC Spartacus hat der SCR Altach präventiv eine Meldung bei @OEFBL, @oefb1904 & Play Fair Code eingereicht.

A „furcsa bírói döntések” miatt felmerült, hogy csapatok elhagyják a pályát, de aztán mégis lejátszották a mérkőzést.

Írta a HVG

A Sport: Bundát kiáltott egy osztrák focicsapat a Nyíregyházával vívott edzőmeccse után bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.