Sport: Páholyból nézhetjük: Magyarország – Montenegró Eb-selejtező

Magyaroszág – Montenegró: 0 – 1

A meccs főbb eseményei:
Marco Rossi szövetségi kapitány négy helyen változtatott a magyar labdarúgó-válogatott három nappal ezelőtti kezdőcsapatán, amelybe Balogh Botond, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt és Gazdag Dániel is bekerült a Montenegró elleni utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
Cikkünk a folyamatosan frissül.
A 11 találkozó óta veretlen és már biztos Eb-résztvevő nemzeti együttes a Puskás Arénában játszik vasárnap és egy döntetlennel bebiztosítaná a csoportelsőségét, mellyel december 2-án a második kalapból várhatja a hamburgi sorsolást.

Utolsó csoportmeccsét játssza a kvalifikációs körben a magyar válogatott, amely már kijutott a jövő évi németországi futball-eb-re.

Az első 20 perc alapján a magyar csapat irányítja a játékot, bár Montenegróé volt az első kisebb helyzet. Több szabadrúgást is kiharcolt a magyar csapat, de igazán veszélyes helyzetig nem jutottak. Mindenesetre a stadion közönsége már most állva ünnepli a csapatot.
A támadó trióban Ádám Martin lesz az előre tolt ék, őt pedig a csapatkapitány Szoboszlai Dominik, valamint Gazdag Dániel segíti.
A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata: Dibusz – Balogh, Lang, Szalai A. – Bolla, Nagy Á., Styles, Nagy Zs. – Gazdag, Szoboszlai – Ádám.
A magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakvezető a kapuban – ahogy eddig a sorozat összes találkozóján – Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat, előtte pedig Lang Ádám és Szalai Attila mellett ezúttal Balogh Botond szerepel majd a védelemben. A jobb szélen Bolla Bendegúz, a balon pedig az eltiltott Kerkez Milos helyett Nagy Zsolt futballozik, a rivális támadásait pedig szokás szerint Nagy Ádámnak és Styles Callumnak kell megszűrnie.
Az első félidő 35. percében aztán változott a helyzet: Jovetics két méterről a bal sarokba fejelt egy beadást, ezzel vezet Montenegró.

Írta a HVG

A Sport: Páholyból nézhetjük: Magyarország – Montenegró Eb-selejtező bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.