Szaúd-Arábia: veszélyben a korábbi Liverpool-legenda állása! – sajtóhír

Egyre erősödő hangok szerint inogni látszik a kispad a Liverpool és az angol válogatott korábbi ikonja, Steven Gerrard alatt az Al-Ettifaq együttesénél.

Mint ismert, Gerrard nagy reményekkel érkezett a nyáron Szaúd-Arábiába, ahol a biztató kezdést egy erős visszaesés követett: immáron például két hónapja (október 28-a óta – a szerk.) nyeretlen az Al-Ettifaq a szaúdi bajnokságban (RSL), ahol visszacsúszott a tabellán a 8. helyre, jóval közelebb a kiesőzónához, min az élbolyhoz.

Az edzői pályafutása során a Liverpool utánpótlásában, majd a Glasgow Rangers és az Aston Villa együttesinél menedzserként dolgozó Gerrard 21 tétmérkőzésen irányította eddig az Al-Ettifaq gárdáját (19 bajnoki és két kupameccs – a szerk.): a mérlege igencsak egysíkú, 7-7 győzelem és vereség; ugyanennyi döntetlen mellett.

Gerrard legközelebb a szaúdi bajnokság ‘téli szünetét’ követően, február 15-én próbálhat javítani mind a mérlegén, mind pedig a megítélésen, a csapatát két hellyel és három pont hátránnyal követő Al-Khaleej otthonában.

A szaúdi bajnokság aktuális állása:

(Borítókép: Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

fociclub

A Szaúd-Arábia: veszélyben a korábbi Liverpool-legenda állása! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.