Törökország: az Atlético Madridból is erősít a Fenerbahce! – sajtóhír

Egybehangzó hírek szerint még a januári átigazolási időszakban klubot válthat az a Caglar Söyöncü, aki a hazatérésre készül Madridból, fél évvel azok után, hogy megérkezett a spanyol fővárosba.

Mint ismert, a 27 esztendős játékos a mögöttünk hagyott nyáron lett az Atlético Madrid játékosa, miután szerződése lejártával, öt év után elhagyta a Leicester City együttesét.

Söyöncü nagy reményekkel érkezett az Atlético-hoz, ahol azonban eddig nem sikerült meggyőznie Diego Simeone vezetőedzőt arról, hogy a kezdőcsapatban a helye – Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az idény eddigi részében mindössze 9 tétmérkőzés 213 játékperc szerepel a neve mellett.

A nyári Európa-bajnokág előtt az 55-szörös török válogatott hátvéd mindenképpen több játéklehetőségre vágyna, ráadásul úgy hírlik, hogy az sem lenne ellenére, ha mindezt hazájában tehetné meg.
A török sportsajtóban megjelentek szerint Söyöncü kész elfogadni a török sztárcsapat, a Fenerbahce hívását, ahová kikölcsönözné őt az Atlético Madrid.

Fabrizio Romano szerint a két klub között már megtörtént a hivatalos kapcsolatfelvétel, így egyre közelebbinek tűnik, hogy az olasz AC Milantól megszerzett Rade Krunic, valamint a német Union Berlintől ‘elcsábított’ Leonardo Bonucci után a Fener újabb topligából erősíti meg keretét.

fociclub

A Törökország: az Atlético Madridból is erősít a Fenerbahce! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.