Tottenham: máris hosszabbítanának az olasz válogatott játékossal! – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint a Tottenham együttesen máris kész meghosszabbítani fiatal olasz játékosának, Destiny Udogie-nak a szerződését.

A 21 esztendős nigériai felmenőkkel is bíró balhátvéded még a Spurs eltiltott, majd később  leköszönő sportigazgatója, Fabio Paratici szerződtette 2022 augusztusában. Udogie az Udinese-vel kötött megállapodás értelmében egy szezon még eltöltött a Serie A-ban, majd nyáron lett hivatalosan is a Tottenham játékosa.

Az olasz válogatottba már két alkalommal meghívott tehetséges hátvéd Ange Postecoglou érkezésével a Spurs alapembere lett, állandó játéklehetőséghez jutva új csapatánál..

Fabrizio Romano beszámolója szerint is Tottenhamnél olyannyira elégedettek Udogie teljesítményével, hogy a fiatal játékos ígéretes bemutatkozását egy új, hosszabb távra szóló szerződéssel jutalmaznák.

Udogie jelenlegi kontraktusa 2027 nyaráig szól Londonban, ezt toldanák meg két évvel, 2029-ig, természetesen kedvezőbb fizetéssel.
Romano szerint a tárgyalások már olyannyira az előrehaladott állapotukban járnak, hogy nem lene meglepő, ha rövidesen hivatalos bejelentés is születne.

fociclub

A Tottenham: máris hosszabbítanának az olasz válogatott játékossal! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.