Tuchel: “biciklivel is elé mennék, ha Kylian Mbappe hozzánk akarna igazolni!”

Váratlan kérdésekkel bombázták meg a Bayern München vezetőedzőjét a hétvége folyamán, azonban Thomas Tuchel egyértelmű választ adott az Mbappe érkezésével kapcsolatos felvetésekre…

(Photo by David Ramos/Getty Images)

A Heidenheim ellen is megőrizte a veretlenségét a Bayern München a Bundesliga szombati játéknapján, azonban a német sajtó ezúttal többet foglalkozott Kylian Mbappe lehetséges érkezésével, mint magával a mérkőzéssel, amelyre a címvédő vezetőedzője, Thomas Tuchel is a legjobb tudása alapján reagált.

“Örülnék-e Kylian Mbappe játékjogának Münchenben? Természetesen igen. Ő egy elképesztő játékos, és rettenetesen intelligens. Nagyon jó kapcsolatot ápolok vele, így ha úgy döntene, hogy a  Bayern München színeihez igazol, akkor biciklivel is elmennék érte, hogy elhozzam Párizsból!”

– fejtette ki viccesen a német vezetőedző.

Kylian Mbappe érkezése azonban ennek ellenére sem valószínű Münchenben, hiszen a sajtó egybehangzóan állítja, hogy a francia játékos még mindig a Real Madrid színeiben szeretné folytatni pályafutását.

fociclub

A Tuchel: “biciklivel is elé mennék, ha Kylian Mbappe hozzánk akarna igazolni!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.