Brazíliában folytatja az uruguayi válogatott karmestere – sajtóhír

Egybehangzó dél-amerikai lapinformációk szerint megszületett az egyezség arról, hogy az argentin River Plate irányítója a brazil Flamengóban folytatja pályafutását…

(Photo by Luciano Bisbal/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a Flamengo megállapodott a River Plate együttesével, hogy 16 millió dollárért cserébe megszerzi Nicolás De La Cruz játékjogát, akivel 2028-ig szóló szerződést fognak kötni.

A 26 éves középpályás 2017 óta áll a River alkalmazásban, azóta minden sorozatot figyelembe véve 210 tétmérkőzésen 36 gól és 40 gólpassz fűződött a nevéhez. De La Cruz tagja volt a 2018-as Libertadores-kupát és a 2019-es Recopa Sudamericanát megnyert együttesnek, valamint többek közt két-két argentin kupát és szuperkupát, illetve országos bajnoki címet nyert a csapattal.

A 24-szeres uruguayi válogatott futballista korábban kizárólag nevelőcsapatában, a Liverpool Montevideóban játszott. De La Cruzt még 2025-ig köti szerződés a Riverhez, így csapata még átigazolási díj ellenében tud megválni az új kihívásokra vágyó játékostól.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Brazíliában folytatja az uruguayi válogatott karmestere – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.