Bundesliga: végleg megszerezné a Brighton kölcsönjátékosát a VfB Stuttgart! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart együttese végleg megszerezné a Brightontól kölcsönben szereplő támadót, Deniz Undavot.

(Photo by Arne Dedert/picture alliance via Getty Images)

A német sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Stuttgart vezetői szeretnék végleg megszerezni Deniz Undav játékjogát. A német játékos a most futó szezon elején érkezett kölcsönbe az angol bajnokságban szereplő Brighton csapatától, amiért 700 ezer eurót fizettek. A kölcsönszerződésben foglaltak szerint a Stuttgartnak vásárlási opciója van Undavra, amennyiben elégedettek a teljesítményével, de legalább 10 millió eurót le kell tenniük a Brighton asztalára ahhoz, hogy az üzlet megvalósuljon. A német klub vezetői elégedettek is lehetnek a 27 éves játékos számaival, hiszen Undav 13 mérkőzést követően 9 gólt és 2 gólpasszt tud felmutatni a csapat mezében. Ráadásul a klub számára azért is jól jönne Undav végleges megszerzése, mert a levegőben lóg az is, hogy a télen elveszíthetik első számú gólvágójukat, Serhou Guirassyt, így egy olyan csatár maradna a csapatnál, aki már jól ismeri a társait, és az edző rendszerét. A beszámolók alapján a Brighton kész elengedni a támadót abban az esetben, ha a Stuttgart 12 millió euró körüli összeget kicsenget érte, így akár a közeljövőben létre is jöhet a megállapodás a felek között.

Deniz Undavot 2026 nyaráig köti a szerződése a Brighton csapatához. Piaci értékét 17 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Bundesliga: végleg megszerezné a Brighton kölcsönjátékosát a VfB Stuttgart! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.