José Mourinho: “Egy napon biztosan Szaúd-Arábiában fogok dolgozni!”

José Mourinho a válogatott szünet alatt az olasz futball neves szakértőjével, Gianluca Di Marzióval készített egy hosszabb interjút, amelyben többek között saját jövőjéről is beszélt, mondhatni hamisítatlan stílusában.

(Photo by Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images)

A januárban már 61.születésnapját ünneplő portugál tréner mint mondta, boldog az AS Románál, ugyanakkor nem titkolja azt sem, hogy egy napon bizony látja magát a szaúdi bajnokságban.

“Őszinte leszek, egy napon biztosan Szaúd-Arábiában fogok dolgozni! Azt viszont, hogy mikor jön el ez az idő a karrieremben, még nem tudom, talán majd a megfelelő pillanatban.” – fogalmazott Mourinho, akinek római szerződése jelenleg a jövő nyárig érvényes már csupán.

“Hogy mit hoz a jövő, azt nem tudhatom. Sokan beszélnek arról, hogy visszatérhetek esetleg a Real Madridhoz is, Carlo Ancelotti várható távozásával a nyáron. Nos, én madridista vagyok, szurkolok a Real Madridnak, akinek fantasztikus edzője van Carlo személyében, így nem értem, miért gondolkoznának egy másik szuper edzőben?!” – tette fel a költői kérdést Mourinho, amellyel lényegében eazt is elárulta, hogy saját magát továbbra is a legmagasabb polcra helyezi.

“A Real Madrid elnökével, Florentino Perezzel a mai napig nagyszerű a kapcsolatunk. Ő egy elképesztően intelligens ember, aki mindig a legjobb döntést hozza meg. Florentino is tudja szerintem, amit én, hogy Carlo (Ancelotti) személyében a Real Madridnak tökéletes edzője van. Kívánom, hogy sikeres szezonjuk legyen, drukkolok Carlonak és a Real Madridnak.” – tette még hozzá Mourinho.

fociclub

A José Mourinho: “Egy napon biztosan Szaúd-Arábiában fogok dolgozni!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.