Kinevezte új edzőjét az NB I sereghajtója – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, a keddi napon lemondott posztjáról az NB I-es sereghajtó Kisvárda vezetőedzője, szerdán pedig az utódját is bejelentették…

 

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) az utolsó helyen álló Kisvárda a szerda délelőtti órákban hivatalos honlapján erősítette meg, hogy Mátyus János lemondását követően Feczkó Tamás lett a csapat új vezetőedzője.

“Az idő szűkössége és a helyzet súlyossága miatt házon belüli megoldást választunk a vezetőedzői szerepkör betöltésére. A klubunknál egy ideje tevékenykedő, az akadémiai fejlesztési területért felelős Feczkó Tamást bízzuk meg a teendőkkel, ő korábban több klubnál vállalt és sikerrel teljesített tűzoltó tevékenységet, igazán testhezálló számára a feladat. Az elmúlt időszakban volt rálátása a csapatunkra, jelen volt a mérkőzéseinken, csaknem teljesen ismeri a teljes klubfilozófiát, ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy a szezon végéig őt bízzuk meg a vezetőedzői szerepkör betöltésével, szerdától az edzéseket is ő irányítja. A szakmai munkában a következő öt mérkőzésen magam is segítek neki, és ezennel az egész klub a csapat mögé áll, mindenki, minden képességével azon lesz, hogy együttesünk újra visszataláljon arra az útra, amelyen a korábbi időszakban járt, és a megalkuvást nem tűrő stílusjegyeket viselje magán, miközben a „soha fel nem adom” elv is érvényesüljön” – ismertette a helyzetet Révész Attila sportigazgató.

A 46 éves tréner korábban többek közt az MTK Budapest, a Diósgyőri VTK és a Nyíregyháza-Spartacus csapatát irányította.

A Kisvárda jelenleg 12 forduló alatt hét ponttal sereghajtó a bajnokságban.

fociclub