Bayern: visszahívhatják Ibrahimovicot Münchenbe! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Bayern München a mindössze 17. esztendős, korábban a bajoroknál is megforduló, igen jól csengő nevű, Arijon Ibrahimovic visszaigazolását tervezheti.

A 17 esztendős, koszovói felmenőkkel is bíró, ám már Németországban született, a német utánpótlás válogatottakban rendszeresen meghívót kapó Ibrahimovic 2018 nyarán került a Bayern akadémiájára, ahol a korosztályos csapatokat végigjárva 2023 tavaszára már a felnőtt csapat edzéseit is látogatta.

A támadósor mindkét szélén bevethető tehetséget a fejlődés illetve a több felnőtt szintű mérkőzés érdekében a Bayern a mögöttünk hagyott nyáron kölcsönadta az olasz bajnokságban szereplő Frosinone együttesének.

Arijon Ibrahimovic annak ellenére, hogy csupán négy olasz bajnokin illetve egy Olasz Kupa találkozón jutott szóhoz, 2 gólt és 1 gólpasszt is jegyzett a felnőttek között, így mondhatni hasznosan is jól indult a kölcsönszerződése (…)

(…) Fabrizio Romano szerint olyannyira jól, hogy a német rekordbajnok a tehetség visszahívását fontolgatja, pláne azok után, hogy a Frosinone is marasztalná a játékost, akiért Romano szerint az olaszok készek kifizetni a kölcsönszerződésben megszabott, 3,5 millió eurós vételi árat.

Az olaszországi hírek szerint a Frosinone szándéka valós, így a labda a Bayern térfelén pattog (…)

fociclub