Ligue 1: a West Ham játékosáról lemaradt a Lyon, de még így is igazolt a hajrában!- képpel

Said Benrahma játékjogának a megszerzése ugyan nem sikerült az Olympique Lyon együttesének, amely így is szerződtetett egy új futballistát a Premier League-ből.

Az OL ugyanis a West Ham Unitedhez képest eredményesen tárgyalt a Nottingham Forest csapatával, Orel Mangala játékjogáról.

A 12-szeres belga válogatott középpályás az egyesség értelmében a tavaszt Franciaországban tölti, a Lyon közleménye értelmében 10 millió font ellenében (további 15-ért a nyáron opciós joguk lesz a franciáknak a játékos megvételére – a szerk.).

A 25 esztendős játékos 2022 nyarán szerződött a Premier League-be akkor újoncként feljutó Nottinham Forest együtteséhez a VFB Stuttgarttól, amelyben meghatározó szerepet töltött be: Mangala 53 tétmérkőzésen szerepelt a Forest-ben, két gólt és egy gólpasszt jegyzett.

A szebb napokat is látott, a Ligue 1-ben jelenleg 16. osztályozós helyen álló Lyon-ra rá is fér az erősítés, így a klub igen aktív volt az átigazolási piacon, hiszen Mangala mellett megszerezte Nemanja Matic (Rennes); Lucas Perri (Botafogo); Adryelson (Botafogo); Gift Orban (Gent) valamint Malick Fofana (Gent) játékjogát is.

fociclub

A Ligue 1: a West Ham játékosáról lemaradt a Lyon, de még így is igazolt a hajrában!- képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.