Liverpool: Virgil van Dijk azután dönt a jövőjéről, hogy kiderült, ki lesz Jürgen Klopp utódja

Jürgen Klopp távozásával megbomlik az egység a Liverpoolnál. A csapat új menedzsert keres, így felmerült a kérdés, hogy hogyan látja a jövőjét a klub csapatkapitánya, Virgil van Dijk egy új edző irányítása alatt.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Pénteken Jürgen Klopp bejelentette, hogy a szezon végeztével távozik a Liverpooltól. A “szakítás” okán egy interjú során felmerült a kérdés, hogy vajon a csapat kapitánya, Virgil van Dijk hogyan vélekedik a saját jövőjéről.

Arra a kérdésre, hogy egy új menedzser alatt is hosszú távon látja-e magát a Liverpool részeként, van Dijk azt felelte, hogy ez a kérdés még várhat, de “nagyon kíváncsi” arra, hogy ki követi Kloppot a kispadon, ez pedig akár a döntésére is befolyással lehet.

“Ez egy nehéz kérdés. Nos, nem tudom… Távozik a menedzser, és vele együtt a stáb is, és nagyon sok minden fog változni. Szóval nagy munka vár a klubra, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez milyen irányt fog venni. De hogy ezt mikor jelentik be, és mikor látjuk majd a helyzetünket, azt most nem tudom megmondani”.

A holland védőnek nagy szerepe volt a Klopp regnálása alatt elért sikerekben, de jelenlegi szerződése csak 2025 nyaráig szól.

fociclub

A Liverpool: Virgil van Dijk azután dönt a jövőjéről, hogy kiderült, ki lesz Jürgen Klopp utódja bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.