NB II: másodosztályú vetélytárshoz szerződhet a Honvéd korábbi játékosa – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint a Budapest Honvéd korábbi gólerős támadója hamarosan ismét Magyarországon futballozhat egy másik másodosztályú együttesben…

A csakfoci.hu információi szerint a több NB I-es érdeklődő helyett a Budapest Honvéd korábbi szerb támadója, Nenad Lukics a másodosztályú ETO FC Győrnél folytathatja pályafutását.

A 31 éves támadó az előző két idényben 61 NB I-es mérkőzésen 28 gólt szerzett az élvonalból végül kieső kispestiek színeiben, de eredményes játéka révén a Honvéd szurkolóinak egyik kedvence volt. Lukics korábban hazájában számtalan élvonalbeli együttesben szerepelt, a szerb bajnokság 2019-2020-as idényében gólkirály volt a Topolyai SC színeiben.

Lukics a nyáron hagyta mögött hazánkat és az európai kontinenst, a Csangcsun Jataj színeiben azonban csak epizódszereplő volt, kilenc mérkőzésen kevesebb mint 300 percet játszott, gólt nem szerzett, ráadásul a fizetése megkapásáért is a bírósághoz kellett fordulnia.

fociclub

A NB II: másodosztályú vetélytárshoz szerződhet a Honvéd korábbi játékosa – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.