Sport: Jürgen Klopp távozása után a Liverpool egyik legjobbja sem biztos a jövőjében

– fogalmazott Van Dijk, aki a hétvégi, Norwich City elleni FA-kupa mérkőzésen Szoboszlai Dominik szöglete után fejelt gólt.

Virgil van Dijk bevallotta, nem biztos benne, hogy a Jürgen Klopp utáni Liverpoolnak is a tagja lesz, illetve kitért arra is, a klubnak komoly feladatot fog jelenteni a német tréner pótlása – írja a Sky News.

Bejelentette távozását Jürgen Klopp, már csak a szezon végéig irányítja a Liverpool FC csapatát. A német trénerrel nyolc és fél év alatt megnyerték a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Klubvilágbajnokságot, az FA-Kupát, a Ligakupát és az UEFA-szuperkupát, valamint az angol szuperkupát. Portré Jürgen Kloppról.

Virgil van Dijk mellett Mohamed Szalah és Trent Alexander-Arnold szerződése is hamarosan lejár.

Ez egy nehéz kérdés, nem tudom még mi lesz velem, de a klubnak nehéz dolga lesz Klopp távozása után. Nem csak a vezetőedzőt, az egész stábot le kell cserélni, ez hatalmas változást jelent. Kíváncsi vagyok, ki fog érkezni, és amikor ez kiderül, már látni fogom, hogyan tovább
A „vörösök” csapatkapitánya ugyanakkor nem gondolja, hogy a jövőjével kapcsolatos bizonytalanság hatással lenne az idei szezonjára. Van Dijk mellett Mohamed Szalah és Trent Alexander-Arnold is szerződése utolsó 18 hónapját tölti, így izgalmas időszak áll a Liverpool előtt átigazolási szempontból is. Az egyiptomi iránt már az előző évben is élénken érdeklődtek Szaúd-Arábiából.

Az ember, aki feltámasztotta a Liverpoolt

Jürgen Klopp múlt hét pénteken jelentette be, hogy nyolc és fél év után távozik a Liverpool FC-től. Az 56 éves szakember azzal indokolta döntését, hogy elfáradt, és azt érzi, már nem tudja megcsinálni újra és újra azt a munkát, amire szükség lenne. Irányításával a Mersey-parti egyesület megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Klubvilágbajnokságot, az FA-Kupát, a Ligakupát és az UEFA-szuperkupát, valamint az Angol labdarúgó-szuperkupát (FA Community Shield). A „vörösök” az angol bajnokság idei kiírásában is a tabella élén állnak, 21 mérkőzés után 48 pontot gyűjtöttek. A Jürgen Kloppról készült portrénkat ide kattintva olvashatja el.

Írta a HVG

A Sport: Jürgen Klopp távozása után a Liverpool egyik legjobbja sem biztos a jövőjében bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.