Sport: Megint elgurult egy török klubelnök gyógyszere, félbeszakadt egy isztambuli focimeccs

Az Anadolu török hírügynökség beszámolója szerint Ecmel Faik Sarialioglu, az Istanbulspor elnöke a 73. percben bement a pályára és arra utasította a futballistáit, hogy hagyják el a játékteret. Az elnök egy meg nem ítélt tizenegyest reklamált a játékvezetőnél, majd hiába próbálta őt jobb belátásra bírni a Trabzonspor elnöke, valamint több hazai játékos is, kitartott a döntése mellett és levezényelte csapatát a pályáról.

Újabb botrány rázta meg a török labdarúgást, miután egy dühös klubelnök miatt félbeszakadt az Istanbulspor-Trabzonspor élvonalbeli bajnoki mérkőzés.
Az eset alig több mint egy héttel azután történt, hogy Faruk Koca, az Ankaragücü elnöke a Rizespor elleni 1-1-es döntetlennel zárult meccs után megütötte és megfenyegette Halil Umut Meler játékvezetőt. Az elnököt később őrizetbe vették, posztjáról lemondott, a török szövetség pedig örökös eltiltást szabott ki rá. A bajnokságot felfüggesztették, de keddtől folytatódhatott a küzdelem.

Az elnök tizenegyest reklamálva fakadt ki látványosan.

[embedded content]

A mérkőzés nem folytatódott, a török szövetség pedig későbbre ígért döntést az összecsapás sorsáról.

Írta a HVG

A Sport: Megint elgurult egy török klubelnök gyógyszere, félbeszakadt egy isztambuli focimeccs bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.