Válságértekezletet tartott a Hertha BSC Dárdai Pál miatt – sajtóhír

A német másodosztályú bajnokságban (2. Bundesliga) szereplő Hertha BSC magyar edzőjének a német sajtó szerint egyre bizonytalanabb a jövője…

(Photo by Andreas Gora/picture alliance via Getty Images)

A Sport Bild információi szerint a német másodosztályú Hertha BSC vezetősége válságértekezlet tartott magyar edzője kapcsán, miután Dárdai Pál nézeteltérésbe került egy újságíróval és ott hagyta a sajtótájékoztatót.

A német lap úgy tudja, hogy a beszélgetés során elítélték Dárdai viselkedését, aki viszont úgy érzi, magára hagyták, és mindig neki kell szembenéznie a kritikákkal. A Hertha vezetősége azonban a rossz idei teljesítményért a magyar edzőt teszi felelőssé, a rosszul sikerült sajtótájékoztató pedig csak olaj volt a tűzre, így most olyan híreket olvasni, hogy a klub most megkezdte Dárdai utódjának a keresését.

A magyar tréner korábban többször is hangsúlyozta, hogy a mostani egy átmeneti idény a csapat élétében, és a következő szezontól lehet esélyük versenyképesebbnek lenniük a másodosztályban.

A Bundesligából tavaly kieső Hertha 27 forduló alatt szerzett 38 pontjával a 18 csapatos mezőny kilencedik helyén tanyázik.

fociclub

A Válságértekezletet tartott a Hertha BSC Dárdai Pál miatt – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.