Döntött sikeredzője sorsáról a Palmeiras – HIVATALOS

Miután a közelmúltban az esetleges távozásáról röppentek fel híresztelések, a brazil bajnok Palmeiras megerősítette portugál edzője pozícióját…

(Photo by Gledston Tavares/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A Palmeiras hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy a 2024-es naptári esztendő végéig biztosan Abel Ferreira lesz a csapat vezetőedzője.

A 44 esztendős portugál tréner 2020 októberi kinevezése óta több mint 250 meccsen irányította a Palmeirast, amely a kezei alatt több egyéb cím mellett két-két Libertadores-kupát és országos bajnoki címet, valamint egy brazil kupát kupát, illetve két állami bajnoki címet nyert.

Az elmúlt időszakban arról szóltak a hírek, hogy a katari Al-Szadd készül Ferreira kinevezésére, aki az ajánlat elfogadása esetén a világ legjobban fizetett edzője lehetne, azonban úgy tűnik, hogy mindez egyelőre nem valósul meg.

Ferreira korábban hazájában a Sporting CP junior és tartalékcsapatát gardírozta, majd a Sporting Bragánál az első csapatnál is lehetett vezetőedző, később pedig a görög PAOK Szaloniki kispadjára ülhetett le.

fociclub

A Döntött sikeredzője sorsáról a Palmeiras – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.