NB II: visszatért a Győr fiatal kapusa – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) a feljutásért küzdő ETO FC Győr régi-új kapusa leigazolását jelentette be…

 

Az ETO FC Győr hivatalos oldalán tudatta, hogy másfél éves szerződést kötött a csapathoz a Dunaszerdahelytől visszatérő Gyurákovics Erikkel.

A 24 éves pozsonyi születésű kapus Ajkán kezdte pályafutását, majd az U13-as együttestől kezdve a győri Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián szerepelt. A 2016-2017-es idényben az NB III-ban mutatkozhatott be a felnőttek közt, majd a másodosztályú keretben bizonyított, 2021-ig erősítette a győriek színeit. Gyurákovics ezt követően a szlovák másodosztályú Somorja gárdájához távozott, ahonnan a dunaszerdahelyi DAC-hoz csatlakozott tavaly nyáron.

“Nagyon boldog voltam, amikor jött az ETO megkeresése, nem is gondolkodtam rajta egy pillanatig sem. Óriási ambíciói vannak a klubnak, remélem, hogy sikerül közösen elérnünk a kitűzött célokat. Nyilván szeretnék minél több időt a pályán tölteni, amivel feljutáshoz segíthetem a csapatot. Örülök, hogy újra itthon vagyok!” – jegyezte meg a visszatérő Gyurákovics.

Tehetséges kapust sikerült igazolnunk, aki lábbal is jó, és nagyon fogékony a munkára. Érkezésével kiváló versenyhelyzet lesz a kapusok között, amiből a csapat egyértelműen profitál, emellett nagyon nagy dolog, hogy a keretben mindegyik kapusunk saját nevelésű” – tette hozzá Köteles László sportigazgató.

fociclub

A NB II: visszatért a Győr fiatal kapusa – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.