Serie A: a Tottenham mellőzött középpályását szerezné meg a Juventus! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese a Tottenham középpályásával, Pierre-Emile Höjbjerggel erősítené meg a keretét a téli átigazolási időszakban.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint a Juventus gárdája a téli átigazolási időszakban, a Tottenham középpályását, Pierre-Emile Höjbjerget szeretné a csapathoz csábítani. A dán futballista távozásával kapcsolatban már a nyár folyamán is felmerültek pletykák, mivel az újonnan kinevezett vezetőedző, Ange Postecoglou nem tervez vele a keretben. Höjbjerg végül maradt a Tottenhamnél, de a helyzete azóta sem nevezhető túl rózsásnak: 11 mérkőzésen összesen 373 perc lehetőséget kapott, így a beszámolók alapján már maga a játékos is a távozását fontolgatja. A hírek szerint ezt a helyzetet szeretné kihasználni a Juventus, akik hosszabb időre elveszítették Fagiolit és Pogbát is ezen a poszton. Az üzlet a Tottenham számára is kapóra jöhet, hiszen Höjbjerg szerződéséből már csak 1,5 év van hátra, így most lenne az utolsó esélyük arra, hogy a piaci árán értékesítsék a rutinos középpályást.

Pierre-Emile Höjbjerg 2020 augusztusában került a Tottenhamhez, akik 16,6 millió eurót fizettek érte a Southamptonnak. A klub színeiben azóta 156 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólig és 16 gólpasszig jutott. Piaci értékét 32 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub