Aprópénzért válthat csapatot januárban az AS Roma sérülékeny klasszisa – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint januárban komoly esélye nyílhat a külföldi csapatoknak az AS Roma sztárja megvásárlására…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport számolt be róla, hogy a szerződése értelmében az AS Roma argentin támadója, Paulo Dybala januárban akár 13 millió euró ellenében is megszerezhető lenne egy külföldi csapat számára. Ugyanakkor a lap úgy tudja, hogy a világbajnok klasszis jól érzi magát az olasz fővárosban, és nem szeretné elhagyni a “farkasokat”.

A 30 éves argentin csatár 2022 nyarán hét év után hagyta el a Juventust és szegődött a Giallorossi szolgálatába. Dybala a rómaiaknál eddig eltöltött másfél szezon alatt azonban gyakran bajlódott különféle sérülésekkel, nem egyszer a legfontosabb meccseken is csak csereként jutott szóhoz. Az elmúlt idényben 38 mérkőzés alatt 18 gólt és nyolc előkészítést jegyzett, míg az aktuális kiírásban eddig 12 bajnoki meccsen négy találat és hat előkészítés fűződött a nevéhez.

Dybalát még 2025-ig köti szerződés az AS Romához, és a lap szerint az argentin légiós nyitott arra, hogy hamarosan új szerződést kössön mostani kenyéradójával.

fociclub

A Aprópénzért válthat csapatot januárban az AS Roma sérülékeny klasszisa – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.