Bejelentette az argentin tehetség leigazolását a Manchester City – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a Manchester City tárgyalásai a  hírek szerint célba értek napjaink legnagyobb argentin tehetségéért…

(Photo by Alex Caparros – FIFA/Getty Images)

A Manchester City hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy 2028-ig szóló szerződést kötött az argentin csatártehetséggel, Claudio Echeverrivel, aki 2025 januárjától csatlakozik a River Plate-től az angol csapathoz.

A 18 éves karmester 2023-ban debütált a felnőttek közt, de eddig nem sok lehetősége jutott a bizonyításra, ezért a két fél egyet értett egymással abban, hogy 2024-re még maradjon a nevelőegyesületénél, ahol a tervek szerint már az első csapatban fognak rá számítani és még tovább folytathatja fejlődését.

Echeverri a felnőttek közt eddig hat tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt egy gólpasszt adott rögtön a bemutatkozása alkalmával.

A tavaly év végén rendezett U17-es világbajnokságon a negyedik helyen végző argentin korosztályos válogatott egyik legjobbjaként öt gólt szerzett a tornán. Echeverri a negyeddöntőben mesterhármast ért el a brazilok ellen.

Bár a felnőttek közt még nem igazán tudott bizonyítani, az ifjú labdarúgót sokan már eddig is Lionel Messi kaliberű tehetségként tartották számon hazájában.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Bejelentette az argentin tehetség leigazolását a Manchester City – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.