NB I: az Újpest edzője a szurkolóknak megígérte a lemondását – sajtóhír

Az Újpest 3-0-s vereséget szenvedett az MTK Budapest ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) első tavaszi mérkőzésén…

 

Az NB1.hu tudósításából kiderült, hogy a meccs közben távozó Újpest-szurkolók a lefújást követően a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadion székháza előtt fogadták a csapatot, ahol felváltva követelték Roderick Duchatelet klubtulajdonos és Nebojsa Vignjevics vezetőedző lemondását.

A Violainfo – 1885 oldal a szurkolók nyomásának engedve a szerb tréner megígérte a drukkereknek, hogy beadja a lemondását.

“Nem új keletű ez a dolog számomra, viszont sajnálom, hogy már az első gól után ez az üzenet érkezett a szurkolóktól. Valóban az én felelősségem, hiszen én állítom össze a kezdőcsapatot, de van, ami nem az én felelősségem, ugyanis van, aki nem akar bizonyos dolgokat megérteni. Az Újpest a szurkolói nélkül nem lenne az, ami, nagyon tisztelem őket, ám magamat is. Sajnálom, hogy nem tudtuk úgy elkezdeni a tavaszt, ahogy az őszt. A tavalyi utolsó hat-hét mérkőzésre megváltozott a hangulat, az ott történt események rányomták a csapatra a bélyeget. A Ferencváros elleni meccs óta változott meg a hangulat az öltözőben és a játék képe is, illetve az edzéseken is valami más lett. Próbálom ezt rendbe rakni, az én felelősségem edzőként, azonban vannak olyan akadályok, amiket egyszerűen nem tudok megugrani. Ezek nem mi vagyunk. Ott állok az oldalvonalnál, nézem a játékot, tudom, hogy változtatni kellene, de nem tudok olyat varázsolni, amivel kimászhatnánk ebből. Ennek ellenére hiszek abban, hogy megnyerhetjük a következő találkozókat” – értékelt Vignjevics a meccs utáni sajtótájékoztatón.

Az Újpest az utolsó nyolc fordulóban hét meccset vesztett el egyetlen döntetlen mellett, és a kilencedik helyen egyre inkább megközelítik a kiesés ellen küzdő csapatok.

fociclub

A NB I: az Újpest edzője a szurkolóknak megígérte a lemondását – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.